Room insulation


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_3317600_376x168.jpg
 
Bild: 30-31_2_184x168.jpg
 
Bild: 42-17718048_376x168.jpg
 

Miért van szükség szigetelésre?

Az ember legalapvetőbb szükségletei közé tartozik a kellem, a melegség és a nyugalom. Az üvegházhatással, CO2-kibocsátással és a globális felmelegedéssel kapcsolatos problémák miatt a médiában egyre többször utalnak az építkezés során a megfelelő szigetelések alkalmazásának jelentőségére
Rohamosan növekvő fűtési költségek, növekvő CO2-kibocsátás, szigetelési előírások: nem hiába beszél mindenki az energiatakarékosságról.
Egy ingatlan tulajdonosaként Ön is előbb-utóbb felújítási, vagy karbantartási munkálatokat fog végezni. Ideális időpont arra, hogy az energiagazdálkodás területén végrehajtott modernizációról is elgondolkodjon.

Még az állam is felismerte ennek szükségességét és ezért olyan intézkedéseket hoznak, mely a szigetelést vonzóbbá teszi. Jutalmazzák azokat, akik ebben részt vesznek.

A jól szigetelt padlóknak, falaknak és csöveknek számos előnyük van: nem csak pénzt takarít meg és védi a környezetet, hanem az Ön tulajdonában lévő objektum értéke is növekszik.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: Fotolia_4553242_S184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Termékeink termikus és akusztikus szigetelést kínálnak a legkülönbözőbb használati területeken:
• Csövek
• Szolár berendezések
• Padlók
• Falak

A szolid megmunkálásnak és az értékes terméktulajdonságoknak köszönhetően az NMC szigetelési megoldásaival igazi profi terméket telepít házában. Minden igény számára megtalálja termékeink között az ahhoz illő megoldást.

További információkat a tartósság, környezet, állami támogatások, stb. témájában itt talál