DOMOSTYL® Minden, ami az egyedi homlokzat kialakításához kell


Seiteninhalt:
Bild: tete---ph16_376x164.jpg
 
Bild: Madrid_close_184x168.jpg
 
Bild: Madrid-2-ph11_376x168.jpg
 

Kölcsönözzön épületének stílust és karaktert.

Az ember időtlen idők óta törekszik a szépség és tartósság megvalósítására. A házakat és épületeket mindig egyéni ízlés szerint változtatták, kiemelve őket a tömegből.
Míg korábban az egyéniesség utáni kívánalmakra gyakran a pénzügyi szempontoktól függetlenül tekintettek, manapság gyakran egységes megoldásokkal kell válaszolnunk a gazdaságossági követelményekre.
A kreativitás szabadságát egyre inkább beszűkítik olyan külső faktorok, mint amilyenek a környezetvédelem, vagy az energiafogyasztás.

Az NMC olyan intelligens anyagokat kínál, melyeket kitüntet szépségük és tartósságuk, mellyel egyidejűleg környezet-kímélőek is. Az Ön kívánalmainak megfelelve két különböző termékcsoportot kínálunk Önnek:

A DOMOSTYL®, mely poliuretánból készült standard sorozat. Költségei kedvezőek, sokrétűen felhasználható. A DOMOSTYL® CUSTOMIZED sorozat esetén egy olyan rafinált, szabadon formálható profilról beszélünk, mely azok számára kínál megbízható és méretre szabott megoldásokat, akik homlokzataikat még egyénibbé szeretnék tenni. A DOMOSTYL® modellekkel a homlokzat építése, vagy felújítása egyszerű és gyors. A stabil és ellenálló profil minden épületnek stílust és karaktert kölcsönöz, megmunkálásuk egyszerű s gyors.
A DOMOSTYL® termékek jól átgondolt választékának köszönhetően az építtető egyszerű döntések előtt áll. A DOMOSTYL® dekoratív homlokzati elemei, ablakpárkányokat, keretprofilokat, rozettákat, oromzatokat, konzolokat, záróköveket, oszlopokat és féloszlopokat foglalnak magukba.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung: